Τρόποι Αποστολής

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με τη χρήση της υπηρεσίας Acs Courier με δωρεάν αποστολή & αντικαταβολή.  

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 16:00 επεξεργάζονται αυθημερόν, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους εντός 24-48 ωρών στην Ελλάδα. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές και ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 16:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται την προσεχή Δευτέρα.

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Για την αποφυγή δικής σου ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχεις προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Παραλαβή από τα καταστήματα Swarovski

Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει να παραλάβεις την παραγγελία σου από κάποιο φυσικό κατάστημα Swarovski , θα ειδοποιηθείς τηλεφωνικά ή μέσω email από τους συνεργάτες μας για την παραλαβή της παραγγελίας από τα κεντρικά ταμεία του καταστήματος που έχεις επιλέξει.

Η παραγγελία σου θα είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωσή σας.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβεις την παραγγελία σου εντός των 5 ημερών, η παραγγελία σου θα ακυρώνεται.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση info@crystalcollection.gr, για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής.

CONNECT WITH US

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε νέα και προσφορές

Loading