Πολιτική επιστροφών - Crystal Collection

Η αλλαγή στα προϊόντα που είναι αγορασμένα από το site www.crystalcollection.gr γίνεται εντός 20 ημερών. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να μη φέρουν ίχνη χρήσης. Προϊόντα χωρίς κουτί ή που έχουν υποστεί οποιαδήποτε φθορά δεν γίνονται δεκτά.

Τα έξοδα αποστολής και παραλαβής στις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη

Μπορείτε να στείλετε το προϊόν, με χρέωση του παραλήπτη με ΕΛΤΑ Courier ή με την courier ACS στη διεύθυνση: 
Kατάστημα SWAROVSKI, Mediterranean Cosmos, 11o χλμ. Θεσσαλονίκης- Μουδανίων, 57001, Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310473574.

Με την επιστροφή του καινούργιου προϊόντος σε εσάς επιβαρύνεστε συνολικά για το κόστος αποστολής με 8 ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν με αντικαταβολή στην ACS Courier.

Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.

Για νομικές υποθέσεις υπέυθυνα είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 4 του Ν. 2251/1994 όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα «. Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής…..», ωστόσο στην παρ. 12 του ίδιου ως άνω άρθρου ορίζεται ότι  «Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου ισχύουν με την επιφύλαξη ειδικότερων κοινοτικών διατάξεων ή εναρμονισμένων, προς αυτές, εθνικών διατάξεων που διέπουν ορισμένους τύπους συμβάσεων από απόσταση ή ζητήματα αυτών» Επίσης, η διάταξη του άρθρου 281ΑΚ ορίζει ότι « Η άσκηση του δικαιώματος απαγορεύεται αν υπερβαίνει προφανώς τα όρια που επιβάλλουν η καλή πίστη ή τα χρηστά ήθη  ή ο κοινωνικός ή οικονομικός σκοπός του δικαιώματος.»

            Κατόπιν των ανωτέρω σαφέστατα προκύπτει ότι η εταιρεία μας συμμορφούμενη απόλυτα με τις διατάξεις των άνω νόμων παρέχει σαφέστατα το δικαίωμα υπαναχωρήσεως στις συμβάσεις από απόσταση εγγράφοντας  μάλιστα και στο σχετικό δικτυακό μας τόπο χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του τασσόμενου από το νόμο και δη αυτού των 20 ημερών. Ωστόσο όμως επειδή η υπαναχώρηση από τη σύμβαση από απόσταση με απώτερο σκοπό την είσπραξη μετρητών χρημάτων συνιστά κατάχρηση του άνω δικαιώματος που παρέχει ο νόμος, διότι συνιστά μέσο καταστρατήγησης απαγορευτικών διατάξεων ελέγχου κινήσεως κεφαλαίων ρητά σημειώνεται  στην άνω διαδικτυακή ιστοσελίδα μας ότι δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων. Τούτο δε γνωστοποιείται  στους πελάτες μας προ της καταρτίσεως της σχετικής συμβάσεως από απόσταση, χωρίς τούτο όμως να συνιστά απαγόρευση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης αφού ρητά τούτο προβλέπεται από εμάς και σε μεγαλύτερη προθεσμία από την νόμιμη.  

CONNECT WITH US

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε νέα και προσφορές

Loading