Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.crystalcollection.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω διαδικτύου της «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» (Α.Φ.Μ.998907050 ΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) με στοιχεία επικοινωνίας τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας info@crystalcollection.gr και τηλέφωνο 2310473574

Η είσοδος και περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.crystalcollection.gr προϋποθέτει την αποδοχή των γενικών όρων και όρων χρήσης που περιγράφονται στο παρόν κείμενο. Κάθε σας συναλλαγή με την εταιρία «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» δια μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr, συνεπάγεται την πλήρη και καθ’ ολοκληρία αποδοχή των όρων αυτών. Προτού περιηγηθείτε και πραγματοποιήσετε συναλλαγές με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους καθώς η οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.crystalcollection.gr συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Σε περίπτωση που οποιασδήποτε χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να αποφεύγει τη χρήση του ηλεκτρονικούς μας καταστήματος αποφεύγοντας οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω αυτού.

1. ΟΡΟΙ

Η «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει ανά πάσα στιγμή τους όρους και τις προϋποθέσεις που δηλώνονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και να τροποποιεί ή να ανανεώνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.crystalcollection.gr. Σε περιπτώσεις αλλαγών οποιασδήποτε φύσεως στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δεν επηρεάζονται τα προσυμφωνηθέντα για παραγγελίες που ήδη έχουν καταχωρηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας ή βρίσκονται σε διαδικασία αποστολής. Η «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» προτρέπει τους χρήστες και επισκέπτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.crystalcollection.gr να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα  τυχόν αλλαγές στους όρους που αναγράφονται στο παρόν έντυπο. Τέλος, οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.crystalcollection.gr αφορούν μόνο αγορές από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τη διαδικασία που περιλαμβάνει την αγορά μέσω αυτής και όχι μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της www.crystalcollection.gr, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διατίθεται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.crystalcollection.gr, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από αυτό υπηρεσιών, με την επιφύλαξη ενδεχόμενων τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Σε περιπτώσεις όπου παρουσιαστεί κάποιο λάθος για τους λόγους που περιγράφονται παραπάνω, η «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποκαταστήσει τις όποιες ανακολουθίες ενδέχεται να προκύψουν σε επίπεδο πληροφοριών ενημερώνοντας  το ηλεκτρονικό κατάστημα το συντομότερο δυνατό.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρία «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» δεσμεύεται για την έγκαιρή ενημέρωση των πελατών ή χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr σε περίπτωση που διαπιστωθεί αναντιστοιχία στη διαθέσιμη ποσότητα που αναφέρεται σε οποιοδήποτε προϊόν ή σε περίπτωση λάθους τυπογραφικού. Η διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων αναφέρεται στη δεδομένη στιγμή κατά την οποία ο χρήστης-επισκέπτης βλέπει τη συγκεκριμένη πληροφορία. Από εκεί και πέρα η διαθεσιμότητα των προϊόντων δύναται να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή με τρόπους πέρα από το δυνατό έλεγχο της εταιρίας «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» όπως επί παραδείγματι σε περίπτωση πώλησης μέρους της αναγραφόμενης ποσότητας  ή δέσμευση της σε άλλη, διαφορετική παραγγελία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.crystalcollection.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.». Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.»., συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.».  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.».  ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» ή/και www.crystalcollection.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.crystalcollection.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Κάθε χρήστης/επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr με την είσοδό του στην ιστοσελίδα, αποδέχεται αυτόματα ότι δε θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) ή/και μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Η είσοδος, η περιήγηση καθώς και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική και ιδιωτική χρήση και για νόμιμους σκοπούς, σε συμφωνία με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που αναγράφονται στο παρόν κείμενο. Ο χρήστης-επισκέπτης αποδέχεται τους όρους αυτούς και δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στο παρόν έντυπο καθώς επίσης και ότι δε θα επιχειρήσει να προκαλέσει βλάβη πραγματοποιώντας πράξεις που θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του συστήματος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr. Τέλος η «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» προτρέπει τους χρήστες να πραγματοποιούν συχνό έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων και να αλλάζουν αν κρίνουν σωστό τους κωδικούς πρόσβασής τους. Τέλος απαγορεύεται ρητά η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr από ανηλίκους.

Η κυριότητα των πωληθέντων προϊόντων παραμένει στην εταιρεία «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.»  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αντιτίμου και των πάσης φύσεως συμβατικών συμπληρωματικών εξόδων και δαπανών που τυχόν βαρύνουν τον πελάτη κατά τη διαδικασία  (μεταφορικά έξοδα, φόροι, δασμοί, δικαιώματα εκτελωνισμού). Μετά την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων ο κίνδυνος βλάβης ή καταστροφής και απώλειάς τους μετατίθεται αυτόματα από την εταιρεία «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.»   στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης/αγοραστής οφείλει να ελέγχει τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα που δημιουργήθηκαν κατά την μεταφορά.

6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η Τροποποίηση της παραγγελίας είναι δυνατή πριν αυτή ολοκληρωθεί και καταχωρηθεί. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση ο χρήστης/αγοραστής μπορεί να επιλέξει το καλάθι αγορών και από είτε να αλλάξει τις ποσότητες σε συγκεκριμένα ή όλα τα υλικά πατώντας το πλήκτρο «ανανέωση» είτε να διαγράψει εξ’ ολοκλήρου συγκεκριμένα ή όλα τα υλικά επιλέγοντας το πλήκτρο «διαγραφή». .

7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η ακύρωση της παραγγελίας, αφ’ ότου έχει κατοχυρωθεί στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr μόνον υπό συγκεκριμένες και πολύ αυστηρές προϋποθέσεις:

Α) Ο χρήστης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του εντός 3 ωρών από  την κατοχύρωση της στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr τηλεφωνικώς στο 2310473574 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@crystalcollection.gr

Β) Σε περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να ακυρώσει την παραγγελία του μετά το πέρας των 3 ωρών που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας που δόθηκαν. Στην περίπτωση που τα είδη της παραγγελίας που ο χρήστης έχει επιλέξει να ακυρώσει, ήταν άμεσα διαθέσιμα και έχουν ήδη δρομολογηθεί για αποστολή η «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» δε φέρει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να προβεί στην ακύρωση της παραγγελίας.

8. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Τα κανάλια πώλησης μέσα από τα οποία λειτουργεί και διεξάγει τις συναλλαγές της η «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.» είναι ρητά ανεξάρτητα μεταξύ τους. Για το λόγο αυτό ο εκάστοτε επισκέπτης μπορεί να παρατηρήσει διαφορές στην αναγραφόμενη τιμή εντός του φυσικού καταστήματος σε σχέση με την αναγραφόμενη τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος www.crystalcollection.gr είναι διαφορετικές με βάση τη φιλοσοφία του ηλεκτρονικού εμπορίου και τα αντικειμενικά δεδομένα που υπάρχουν σε αυτό. Επίσης οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αφορούν αποκλειστικά και μόνο αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι τηλεφωνικώς και ισχύουν είτε για την αποστολή στην έδρα το πελάτη είτε για την παραλαβή από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου καταστημάτων «Ντινόπουλος & Σια Ο.Ε.»

9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

CONNECT WITH US

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε νέα και προσφορές

Loading